Kuntotarkastus tehokkaasti ja vankalla kokemuksella

Rakvision Tmi:n palveluihin kuuluu myös kuntotarkastus, kiinteistökatselmus sekä kosteuskartoitus.  Asiakkaitamme ovat yksityiset henkilöt, kiinteistövälittäjät, kunnat, kiinteistönomistajat, kaupungit, isännöitsijätoimistot sekä loma-asuntojen omistajat. Tällä sivulla voit lukea lisätietoja kuntotarkastuksen tilaamisesta ja toiminnastamme.

Toimintatapamme

Asiakas ottaa meihin yhteyttä, jolloin sovitaan tapaamisesta ja annetaan ohjeistus toimenpiteistä ennen tarkastusta. Asiakkaalle lähetetään kiinteistöjen kuntotarkastuksia koskevat valmistautumisohjeet.

Tarkastuksen tuloksena tuotamme kattavat raportit kuntotarkastuksista, kuntotutkimuksista, kiinteistökatselmuksista, kosteusmittauksista- ja kartoituksista. Toimitettuja raportteja hyödynnetään mm. kohteen arvon määrittelyssä, korjaus- ja remonttisuunnitelmien alustavana ohjeistuksena sekä kohteen huoltotarpeiden määrittelyssä. Tarvittaessa suoritetaan jatkotoimenpiteitä.

Jatkotoimenpiteenä tehdään tarvittaessa kuntotutkimukset rakenteita purkamalla ja mittaamalla sekä näytteitä ottamalla. Lisäksi voidaan suorittaa viemäreiden kuvauksia, korkojen mittauksia ja sisäilmatutkimuksia.

Vahvuuksiamme ovat nopeat toimitusajat sekä pitkäaikainen kokemus pientalorakentamisesta.

Ota yhteyttä ja tilaa kartoitus!